Web Industrija glavni dan, izlagaci i predavanja

May 11, 2012 in Blog by Davor Trninic

Mnogo zanimljivih događanja na Web Industriji.

maxxo startupweb 2012Nakon službenog otvaranja, bila a su predavanja: Kako vlada online vlada, kako otvoriti web shop, pa proglašenje pobjednika za startUPweb 2012: Maxxo.com.

U toku pauze, održan je Business Speed Dating – event na kojem su posjetioci u nekoliko sekundi izmijenili posjetnice i glavne informacije o projektima koje rade.

Uslijedio je niz predavanja: ACTA 101, izvoziti ili ne?, neki novi klinci, cloud hosting sljedeće generacije, od ideje do investicije, korištenje društvenih mreža u poslovanju, krizno komuniciranje na društvenim mrežama, osobni branding, inteligentna reklama, google, SEO, responsive web design, do posla na društveniji način, informacijom do putovanja..

Otvaraju vam se nove ideje već samo kako čitate?

Među izlagačima i posjetiocima sajma, uspio sam pronaći kvalitetne projekte i web stranice:

membrane-switch.com.hr
gorankatic.com – 8 godina stara domena s osobnim imenom, svaka čast
mandala.com.hr
goranblagus.eu

Mnogo kvalitetnih webova i projekata. Tek na ovakvim susretima možete dobiti pravi dojam u kom smjeru se razvija internet danas. Osobni kontakti, poznanstva i sudjelovanje na ovakvim događajima može vam dati nove ideje i unaprijediti biznis, koji god da radite.

U toku sajma, bio je i HRT, snimali su reportažu. Pitali su nas za interview, i mi smo pristali. Taj snimak trebao bi biti objavljen na HRT emisiji “Svijet Profita” u ponedjeljak.

Kada podvučemo crtu, izvagamo prednosti i mane, ovakva događanja su i dalje osnova na kojima bi trebali prisustvovati internet poduzetnici koji grade biznis online. Moja preporuka je da ne propuštate ovakve sajmove ako imate mogućnost prisustvovati.

Lijep pozdrav,
Davor Trninić
Skype: davortrninic