Talk Fusion kompenzacijski plan – plan zarade

August 10, 2012 in Blog by Davor Trninic

Talk Fusion kompenzacijski plan – plan zarade.

Zanimljivo je kako imamo 10x više kupaca nego affiliate partnera + što smo jedina kompanija u svijetu koja isplaćuje trenutno. Talk Fusion koristi binarnu strukturu sa više načina zarade.

Talk Fusion kompenzacijski plan – plan zarade

Imamo 7 vrsta zarada u Talk Fusion kompaniji:
1. Affiliate zarada ili fast start bonus
2. Bronze maker bonus
3. Matching bonus, tj postotak zarade od vaših partnera
4. Binarna zarada
5. Bonusi za napredovanje na određene rankove
6. Bonus za lidere
7. Mercedes Madness program

1. Affiliate zarada ili fast start bonus.
Kada god osobno prodate proizvod, dobiti ćete 10$, 20$ ili 60$ affiliate zarade, ovisno o tome koji je paket uzeo vaš partner.

2. Bronze Maker bonus.
Vaš zadatak je da pomognete vašim partnerima da prodaju prva 2 proizvoda ili uvedu 2 partnera u vašu organizaciju. Tako ste se kvalificirali za 20$ zarade. Bronze Maker je napravljen kako bi dodatno potaknuo osobu koja vas je upoznala sa Talk Fusionom da vam pomogne.

3. Matching Bonus
Zarada od zarade vaših partnera. Talk Fusion će vas isplatiti 10% od binarne zarade svih vaših osobno uključenih partnera. Ako vaš partner zarađuje 3000$ tjedno, vaših je 300$ tjedno.

4. Binarna zarada
Binarna zarada je glavni i najveći izvor prihoda u Talk Fusionu na duge staze i kada se organizacija izgradi. Da bi izgradili uspješnu organizaciju vi trebate napraviti lijevi i desni tim. Kada god se izvrši prodaja proizvoda sa lijeve i desne strane, u bilo kojoj dubini, to se zove jedan ciklus i zaradili ste instantno 25$ binarne ili timske zarade.

To izgleda ovako. Kada god se u vašoj organizaciji proda proizvod, bilo koje veličine, bez obzira tko je kupio taj proizvod ili doveo partnera, vi ćete dobiti prodajni volumen izražen u bodovima. Za paket od 125$ dobivate 50 bodova, za paket od 250$ dobivate 100 bodova, i zapaket od 750$ dobivate 300 bodova. Također, svaki uključeni partner plaća članarinu koja vam donosi 20 bodova mjesečno (ili 10 bodova ako je 125$ paket).

Sve Talk Fusion proizvode imamo u Executive paketu od 250$. Kada god se ostvari prodaja tog paketa u bilo kojoj dubini sa vaše lijeve i desne strane, vaša binarna zarada je 25$ instantno.

Pošto nema ograničenja u dubini, ovdje se struktura partnera gradi tako da se stavljaju partneri jedan ispod drugog na zadnje mjesto u strukturi sa lijeve ili sa desne strane. Na taj način pomažete svim partnerima u vašem timu. Recimo da imate 10 partnera sa obje strane i da su svi jedan ispod drugog. Kada sljedeći partner dođe u tim, on će povećati prodajni volumen i zaraditi bodove svim partnerima u sponzorskoj liniji, do samog vrha kompanije.

Kada god imate 100 bodova sa obje strane, ili jedan prodani proizvod, zaradili ste instantno 25$. Nepotrošeni bodovi se jednostavno prebacuju u sljedeći tjedan, mjesec, i ne zastarijevaju.

Zbog ovakvog binarnog plana, svako čekanje znači samo to da bi vi mogli biti u timu nekog partnera, koji je mogao biti u vašem timu. Osoba koja se prva ukljuci kod nekog, rezervira poziciju u strukturi, i svi novi partneri iz upline linije će doći ispod vas.

5. Bonusi za napredovanje
Talk Fusion će vas isplatiti jednokratne iznose za ostvarene više nivoe i rankove u kompaniji. To su bonusi na višim nivoima zarade i pogledajte detalje u kompenzacijskom planu.

6. Bonus za lidere
Za sve one koji izgrade ozbiljnu karijeru u kompaniji, i dostignu rank Blue Diamond ili više, kvalificirani su za bonus za lidere. 1% ili više za više rankove, ukupne Talk Fusion zarade i prodajnog volumena cijele kompanije podijeliti će se među svim partnerima na nivou Blue Diamond i više.

7. Mercedes ludnica
Nije mali broj ljudi koji voze srebrni Mercedes C od Talk Fusion kompanije.  Nakon što se postignete rank 3 zvijezde, i zadržite taj rank 4 tjedna, kvalificirani ste za lizing od 600$ na Mercedes C klase. Taj auto može biti kupljen čak i u lokalnim trgovinama, jer stvar je samo do ugovora – Talk Fusion poklanja lizing od 600$ za srebrni Mercedes C, vi birate gdje želite kupiti. Za one koji nisu spremni za kupnju novog automobila, to je u redu, Talk Fusion će ponuditi opciju da vam isplati 300$ mjesečno bonusa.

Talk Fusion kompenzacijski plan

Pogledajte kompletan Talk Fusion kompenzacijski plan na engleskom.


Detaljne informacije o zaradama, kako izgledaju strukture i kako je razvijamo, dobiti ćete u Skype kontaktu: davortrninic

Lijep pozdrav,
Davor Trninic
Skype: davortrninic
385 (0) 921280781